Vacature Financieel Administratief Medewerker

32 tot 40 uur per week FT

Over de organisatie

Al 16 jaar heten wij onze gasten van harte welkom aan boord van onze schepen. Op dit moment hebben wij een vloot van drie schepen: de MS Carmen, de MS Rigoletto en de MS Verdi. We varen over de mooiste Europese rivieren, zoals de Donau, de Rijn en de Main en doen steden aan die tot de verbeelding spreken, zoals Wenen, Boedapest, Keulen, Antwerpen en Amsterdam. Met 115 collega’s, waarvan een klein team van 15 medewerkers op kantoor, zorgen we ervoor dat jaarlijks gemiddeld 11.500 passagiers van A tot Z worden verzorgd op hun vakantie of uitje. Voor onze gasten, afkomstig van over de hele wereld, verzorgen wij aan boord het eten, het drinken, de overnachtingen en geven wij hen door excursies, feesten en ander vermaak een onvergetelijke tijd.

Verantwoordelijkheden

Naast de gebruikelijke taken van een financieel administratief medewerker ga je ondersteuning bieden ten behoeve van de personeelsadministratie. Service aan onze gasten is het belangrijkste dat we te bieden hebben. Klantgericht werken loopt door de hele organisatie heen en is belangrijk op iedere afdeling en wordt ook van jou verwacht.

Profiel

Omdat onze schepen varen in verschillende landen, we meerdaagse reizen aanbieden en we zowel een nautische- als horecataak hebben en de administratie deels aan boord van de schepen gevoerd wordt, is het werk complex en ongewoon. We zoeken daarom iemand met niet alleen mbo+ of hbo-denkniveau, maar ook met een gezonde kritische houding. Je hebt contact met Nederlands-, Duits- en Engelssprekende touroperators, gasten, leveranciers en medewerkers. Daarom zoeken we iemand met goede talenkennis. Kenmerkend voor het werk in vergelijking met dezelfde functie in andere branches is dat je alert moet zijn op afwijkingen. De taken zijn gelijk aan ieder andere financieel administratief medewerker, in de uitvoering wordt echter flexibiliteit van denken gevraagd.

Wat bieden wij?

Het salaris is tussen de €1.800,- en €2.700,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. In eerste instantie gaat het om een contract voor 7 maanden, met een verlenging voor onbepaalde tijd. Kwaliteit leveren is bij ons belangrijk. Dit kan alleen als de sfeer goed is. Plezier en voldoening hebben in je werk en op de werkvloer is daarom erg belangrijk. We proberen er alles aan te doen om een fijne werksfeer te creëren. We vragen je daaraan bij te dragen door te reageren.

Interesse?

Heb je interesse? Solliciteer dan naar bovenstaande functie. Vul uiterlijk 17 maart 2019 onderstaand formulier in met CV en motivatie. De eerste gespreksronde vindt plaats vanaf week 12. Voor meer informatie kun je mailen naar hv@sijfacruises.nl ter attentie van Hannelore Vandewall.