By / 16th Oktober, 2014 / Uncategorized / Off

Eendaagse Netwerkcruise  voor vrouwelijke ondernemers. Maandag 30 maart 2015

SijFa Cruises organiseert, in samenwerking met Schrijverij Gerie van der Land-Zijderveld uit Plasmolen, www.schrijverij-gerie.nl.

 

 

Voor wie?

Voor vrouwelijke ondernemers met een groot of klein bedrijf. En voor vrouwen die sturend en beslissend zijn in een bedrijf of organisatie.

 

Aanmelden kan via het inschrijfformulier op de site of telefonisch.

 

Maandag 30 maart 2015.
Lente! Riviercruiseschip Rigoletto uit Malden ligt dan aan de kade in Mook, achter het gemeentehuis. Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid. Treinreizigers worden vanaf NS-station Molenhoek gehaald en gebracht. Inschepen tussen 09.00 en 10:00 uur.

We varen van Mook naar historisch Heusden. Circa 21.30 uur: Einde programma.

ENTHOUSIASTE GASTSPREKERS / Workshops

 

Waar gaat u voor kiezen?

• Astrid Mast, Colour Me.                                          Bevlogen imagecoach met een passie voor kleur en stijl.  www.colourme.nl

Workshop Dress To Impress

Kleding is een krachtig communicatiemiddel. Via je kleding laat je zien wie je bent. Ben je je bewust van hoe je je presenteert en wat je uitdraagt met je kleding?
Als ondernemer ben je het visitekaartje van je bedrijf. De eerste indruk doet er toe.
Jezelf presenteren is daarom van cruciaal belang. Reden te meer om nog bewuster om te gaan met je uiterlijke

 

 • Ben je benieuwd wat je met je kleding uitdraagt?
 • Ben je benieuwd of anderen, op basis van je uiterlijk, zien wie jij bent?
 • Vraag je je af in hoeverre jouw uiterlijk je persoonlijkheid weerspiegelt?

 

Tijdens de Workshop Dress to Impress leer je hoe je je persoonlijke kwaliteiten kunt vertalen in je kleding door middel van het ABC van kleding. Dit bestaat uit kleur, contrast, vorm, stof en accessoires. Door met deze vijf elementen te spelen, kun je telkens opnieuw kledingcombinaties maken die zijn afgestemd op jou (je uiterlijk en je innerlijk) en de context (doel en gelegenheid). Outfits die je laten stralen, doordat innerlijk en uiterlijk in harmonie zijn.

 

De workshop geeft tips en adviezen over hoe met kleur en kleding te ‘spelen’. Je gaat ontdekken hoe belangrijk kledingkeuze is om uit te stralen wat je wilt uitstralen.
Je ontvangt 5 stylingtips voor de perfect outfits op het werk.

• Caroline Wienen, Health, Coaching & Consult.  Ontvouw jouw persoonlijke visie & toekomststrategie.     www.health-consult.nl

Workshop visie-ontwikkeling

Kernwoorden: interactieve bijeenkomst, zelfreflectie, concrete tool in handen, no nonsense, totale workshop inclusief handout.

 

Volg je de ontwikkelingen of ontwikkel je jezelf?

 

In deze workshop door coach/teamtrainer/organisatieadviseur Caroline Wienen-Poos leer je jouw diepste intentie te ontdekken en om te zetten naar een visie met concrete doelen. Wat is jouw bijdrage aan de wereld, wat vind je zelf belangrijk? Wat zijn jouw waarden, jouw doelen, waar ligt de focus op? Waaraan gaat jouw omgeving merken dat je er staat? Kan je zelf meten in welke mate je jouw doelen hebt bereikt, zodat je ook tevreden kunt zijn over jezelf?

 

We gaan samenwerkend met elkaar een antwoord vinden op bovenstaande vragen aan de hand van een eenvoudig model, het 5B-model. U krijgt een hand-out van het programma en het is op verzoek ook digitaal verkrijgbaar.

 

Doelgroep:

 

 • ondernemende vrouwen die zich willen laten inspireren en motiveren door hun visie op leven en werk.
 • Ondernemende vrouwen die hun bestaande visie opnieuw willen toetsen.

Naast uw eigen visie-ontwikkeling is het model en het programma -als u het eenmaal zelf doorlopen hebt – ook bruikbaar om nieuwe toekomstige doelen zelf goed uit te kristalliseren. Een nieuwe tool voor in uw eigen toolbox!

 

De workshop wordt in de ochtend en in de middag gegeven: Duur: 2 uur hard werken

 

Voorbereiding: niet nodig: wel een open mind en bereidheid elkaar te helpen.

 

 

Vrouwen op Volle Kracht Vooruit !

 

www.health-consult.nl

info@health-consult.nl

• Jeanet Bathoorn, Social Media.                             Auteur en internationaal spreker.                                         www.jeanetbathoorn.nl

Workshop Facebook Marketing

Onderwerpen:

 

 • verschil tussen een persoonsprofiel en een zakelijke pagina
 • hoe is een zakelijke pagina opgebouwd
 • wat zijn de mogelijkheden voor een ZZP’er of MKB onderneming
 • hoe ziet een effectief bericht eruit
 • wat wel en niet te plaatsen op een zakelijke pagina
 • hoe werken de statistieken van een zakelijke pagina
 • hoe kan ik een advertentie toesnijden op mijn gewenste doelgroep
 • wat is Facebook GraphSearch en hoe werkt het
 • waarom is Facebook marketing belangrijk

Met verdere medewerking van:

• Dorra Canta Aouini, Coffee @ Work, www.coffeeatwork.nl

• Mirjam Veltman, Style-Fashion,         www.style-fashion.nl

• Olga Boh, Fotografie,                            www.olgabohfotografie.nl

 

De prijs van de reis is € 149,00 ex. btw, compleet verzorgd! Luxe en royaal.

*Inbegrepen dranken: Thee/koffie. Limonade, bier, huiswijn wit en rood per glas.

De reis biedt u de gelegenheid om:

• Uw netwerk uit te breiden en/of te verdiepen.

• Kennis te maken met veel verschillende ondernemers.

• Langer door te praten.

• Ideeën te toetsen en ervaringen en kennis te delen.

• Deel te nemen aan verschillende workshops.

• Om (zakelijk) te ontspannen, gestimuleerd te worden en lekker te eten en te drinken in een prettige en comfortabele omgeving.

Er wordt rustig en relaxt gevaren. U kunt op de Rigoletto genieten van gastvrijheid, luxe en comfort, van service en vriendelijkheid, mooi uitzicht en van een leuk gezelschap.

 

Wat kunt u nog meer verwachten?

Inspiratie en plezier. Een stimulerende dag. Per twee personen een comfortabele cabine met badkamer/toilet.  Bij aankomst op het schip koffie/thee met een feestelijke versnapering. Gelegenheid om promotiemateriaal via de netwerkwinkel te presenteren. Met een feestelijk drankje proosten we op een mooie dag. 2 uur durend ochtendprogramma.  Driegangen lunchbuffet met warme en koude gerechten. Wandeling door Heusden. 2 uur durend middagprogramma. Ontspannen samenzijn in de lounge/bar onder het genot van een drankje en muziek. Laat u verrassen. Feestelijk diner, drie gangen, geserveerd aan tafel. Tot einde programma net zoveel *drankjes drinken als u wilt.

• 21:30 uur: Einde officiële programma. Als u dat wilt, blijf dan gerust napraten. De bar is tot 23.00 uur geopend. Drie gastsprekers en daarbij is er voor wie dat wil de mogelijkheid om voor alle deelnemers te pitchen (60 seconden). 30 maart 2015: Nieuwe lente! Wij nodigen u van harte uit om er ook bij te zijn. Mis de boot niet. Aanmelden is nu al mogelijk.

We houden u via de SijFa-site, via evenementen, Facebook en Twitter verder op de hoogte. Blijft u kijken en volgen hoe wij de dag voor u verder organiseren?