Jullie huwelijk inzegenen op een cruiseschip! Hoe bijzonder kan je het je voorstellen? Daar gaan we voor!

Jullie huwelijk mag een fantastische combinatie van gevoel, humor, serieuze momenten en feest zijn.

 

De ceremonie van jullie huwelijk is het moment waarop een onzichtbare draad geweven en bevestigd wordt tussen jullie twee levens, twee geesten, twee harten en jullie twee lichamen. Jullie huwelijk mag dan ook een hoogtepunt zijn om nooit meer te vergeten. Precies naar eigen wens, naar eigen kleur of levensfilosofie, naar jullie verhaal van geluk omdat deze dag een groots cadeau aan elkaar is.

 

Jullie willen dit delen met de mensen die je graag om je heen hebt. Jullie willen als het ware te gast zijn op je eigen feest….. info cruise en meer

 

Verwacht van Anasuya Koopmans creatieve ideeën, gevoel voor luchtigheid en diepgang met een kwinkslag van humor en ernst. Als spreker en auteur heb veel ervaring met het brengen van een bijzondere sfeer en het spreken van de juiste woorden op het juiste moment. Omdat ik ook buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand ben, kan ik zorgen voor een combinatie van wettelijk verplichte én inhoudelijke kwaliteit.

 

Een jubileum, pensionering vernieuwing van uw huwelijk na vele jaren van samenzijn. Een ritueel bevestigt dat speciale moment in je leven.

 

Het is zo ver…. En nu? Het is zò vervullend om de overgang naar een volgende fase, zoals een jubileum, pensionering of vernieuwing van een huwelijk na vele jaren van samenzijn, te vieren met de mensen die er toe doen. Een rituele vorm, ‘stil staan’ bij dat speciale moment in uw leven en dit met een geweldig feest markeren, bekrachtigt de stap die u neemt. Ik wil u graag ondersteunen om deze belangrijke gebeurtenis werkelijk tot uw eigen moment te maken.

 

Dit kan in de vorm van een ritueel begeleiden en misschien even later ook als presentator.

 

Bij tal van gelegenheden is het de wens om het geheel op een toepasselijke manier bijeen te brengen en “aan-elkaar-te-spreken”. Het vraagt een zorgvuldige voorbereiding om de juiste snaar te raken bij de aanwezigen. Het is tegelijkertijd zaak niet te lang te spreken en terzake kundig te zijn. Ik informeer me dan ook uitgebreid tevoren. Ik spreek met de betrokkenen of het bedrijf en verdiep me in de toehoorders. Ik zorg dat ik informatie heb over de sprekers die ik mag aankondigen en dat geldt uiteraard ook over de artiesten, die mogelijk optreden.