Waal in Vlammen 2018

De Nijmeegse Vierdaagse is het grootste wandelevenement ter wereld en wordt elk jaar in juli georganiseerd. Dit evenement wordt traditioneel ingeluid op zondag 15 juli met een groot vuurwerkspektakel op de rivier de Waal: de Waal in Vlammen.

Terwijl de Waalkade volstroomt met publiek kunt u bij SijFa Cruises de vuurwerkshow vanaf het midden van de Waal aanschouwen. Vanaf het zonnedek van de MS Rigoletto heeft u een uitstekend uitzicht. Tegelijkertijd wordt u verwend met hapjes en drankjes onder begeleiding van livemuziek. Dit reguliere ticket kunt u voor €65,- boeken bij SijFa Cruises.

Vooraf is er de mogelijkheid om gebruik te maken van het buffet. Dit kunt u bij uw reguliere ticket erbij boeken voor €35,- incl. drank.

Als laatste is er de mogelijkheid om na de vuurwerkshow en de live entertainment te overnachten op de MS Rigoletto in uw eigen cabine. Dit kunt u ook erbij boeken voor €45,- incl. ontbijt de volgende ochtend.

Wilt u bij het SijFa Cruises-evenement ‘Waal in Vlammen’ aanwezig zijn? Wees er dan snel bij om deze gelimiteerde kaarten te reserveren!

  • Locatie: Waalkade 6511 XP Nijmegen
Ticket Soort
Reguliere tickets: €65,- Vuurwerkshow inclusief hapjes, drankjes en entertainment
Reguliere tickets + buffet: €100,- Vanaf 18.00 uur buffet met aansluitend de vuurwerkshow
Reguliere tickets + overnachting: €110,- Vuurwerkshow met aansluitend een overnachting inclusief ontbijt de volgende ochtend
All-in tickets: €145,- Buffet, vuurwerkshow en overnachting