Cruises

Vanaf begin dit jaar richten wij ons steeds meer op de chartermarkt en verhuren wij ons gehele schip aan reisorganisaties in het binnen- en buitenland. Dit houdt voor u als (vaste) klant van SijFa Cruises in dat het vanaf dit vaarseizoen (2019) niet meer mogelijk is om rechtstreeks cruises uit een folder bij ons te boeken. U kunt nog steeds cruises maken aan boord van onze schepen, maar u boekt dit voortaan via een van onze partners zoals Van der Biesen Travel en Toonen Reizen.

Wij zullen incidenteel nog cruises verzorgen zoals feestcruises, Paas- en Kerstreizen. Ook de themareizen blijven wij promoten en uw feest in de vorm van verjaardagen, bruiloften en bedrijfsborrels blijven wij met veel liefde voor u verzorgen. Voor meer informatie hierover zie SijFa Business. SijFa Cruises is daarom niet geheel uit beeld, maar blijft in een andere vorm zichtbaar en zullen u op de hoogte houden van onze activiteiten.

Bekijk hieronder de cruises die wij verzorgen in samenwerking met Van der Biesen Travel en dan zien wij u graag terug aan boord van onze schepen!

Van der Biesen Travel
www.vanderbiesen.nl
Tel.: 045-8200900
E-mail: info@biesen.nl

Toonen Reizen
www.toonenreizen.nl
Tel.: 024-3222235
E-mail: reizen@toonenreizen.nl