Wonderful Events of SijFa Cruises

Als u denkt dat je op een Cruiseschip alleen maar kunt varen van A naar B, dan hebben wij een verrassing voor u! Kom aan boord en laat u verrassen door ludieke- en mooie vormen van live entertainment. De themafeesten bestaan uit spetterende shows waarbij de gasten meegenomen worden in de wereld van The love Party boat, Saterday Night Disco,  Viva Hollandia feest,  het Oktoberfest of The Motown Express. Feesten waar u heerlijk kunt dansen, met culinaire verwennerijen en overheerlijke wijnen.  Even lekker onthaasten en eindeloos genieten van een knalfeest!

Waarom deze Events op onze Cruiseschepen?

Uiteindelijk is het voor iedereen een unieke locatie, maar in het bijzonder voor bedrijven en organisaties die iets speciaals zoeken op het gebied van Bedrijfsfeesten, van Kick off bijeenkomsten, een inspirerende bijeenkomst, recepties etc. Onze gouden huisregel op het schip is “dat wij van iedere gast een VIP-gast maken!” Het gaat om de kwaliteit van culinaire gerechten en goede wijnen, maar vooral om de persoonlijke aandacht voor u als gast. Onze medewerkers zijn als geen ander in staat om in te spelen op al uw wensen.

  • 16 Juli Vuurwerk show, Vierdaagsefeesten Nijmegen, 20:00 – 24:00
  • 18 Nov Veiling op de Verdi in Nijmegen 11.00 – 16.00
  • 15 Dec Kerstdiner op de Verdi in Nijmegen, 17.00 – 22.00
  • 16 Dec Kerstdiner op de Verdi in Amsterdam, 17.00 – 22.00

Wonderful events like:

Viva Hollandia Feest

Op deze oergezellige Hollandse avond wordt u aan de deur welkom geheten  door uw gastvrouwen Toos & Roos, twee Amsterdamse  zussen uit de Jordaan. Uw gasten mogen met deze extraverte hooggekapte dames op de foto en krijgen een heerlijk glaasje Jajem.

In de salon waant u zich direct in een oudhollands bruin café, waar u alvast kunt inhaken op een smeuïge smartlap terwijl u geniet van uw drankje. Als al uw gasten aan boord zijn, kan het feest beginnen.

Om geheel in de sfeer te raken spelen we de VIVA HOLLANDIA QUIZ. Een gezellige en interactieve quiz onder de bezielende leiding van Toos & Roos. Quiz onderdelen als Raad de plaat, “Zing met ons mee want das oké” en een ‘Op volle toeren’ danswedstrijd waar u als bonus, de Penny de Jager Trofee kunt winnen, houden uw gasten geboeid tot aan het eind. Wat zeker niet ontbreken mag is een ouderwets potje Pingpongballen Bingo, dus: Laat de ballen maar vallen!

Als Grande Finale heeft Sijfa Cruises kosten nog moeite gespaard en voor u Vrouw Antje en Aafke, de first ladies van Volendam, uitgenodigd. Want op dit Hollandse feest  mogen we natuurlijk niet voorbij gaan aan de onvervalste Palingsound. In volle Hollands glorie zingen zij op geheel eigen wijze liedjes van o.a.  BZN, the Cats, Jan Smit en Nick & Simon waarop uw gasten de dansvloer onveilig kunnen maken.

Oktoberfest Am Rhein

“Liebe Gaste, wir setzen den Rhein im Flammen!” Uw gasten worden ontvangen door de sehr gemutliche Schwestern Gretchen und Hansie.  In dirndl gekleed trakteren zij u bij binnenkomst op een heerlijke schnapps. Het feest kan beginnen, Gretchen und Hansie  zullen met trombone en trompet de leukste Schlagers ten gehore brengen.  Doet u ook mee met de snelcursus Jodelen? Dan bent u alvast lekker opgewarmd om samen met onze dames een dansje te maken op Udo Jurgens,, Helen Fisher of een vette ski plaat! Voor het richtige gevoel van sehnsucht kunt u zich, met enige echte Nana Mouskouri storten op een sirtaki en wegzwijmelen op de klanken van Weise Rosen aus Athen!  Als klap op de lawinepijl  kunt u meedoen aan de Dopple D Disco, waar het begrip schuifelen een heel andere betekenis krijgen. Het dak gaat eraf!   Een avond met volle pullen bier en Deutsche Bockwurst  zal  hier niet ontbreken.  Een avond vol tolle live muzik und gemutliche Stimmung!

The love boat party

De gasten worden in stijl ontvangen door de Rigoletto Angels.  Onder het genot van een glas bubbels worden even de “Safety First Rules on Board” met de gasten doorgenomen. De Rigoletto Angels zetten in volle vaart het schip op stelten. De extraverte djs draaien voor u de lekkerste Disco Classics en wisselen dit af met knotsgekke live acts. Op deze Loveboat trip kijkt iedereen de hele avond door een roze bril van liefde en geluk. Uw gasten zullen aan het einde van de Love Boat Party de glitters van hun schouders vegen en vol verwondering het schip verlaten.