Wijncruise over de Rijn en Moezel

Excursie-aanbod

Download hier het boekingsformulier

Rüdesheim

Tijdens deze wijncruise besteedt u natuurlijk de meeste tijd aan het proeven van wijn. De Rüdesheimer Winzerexpress neemt u dan ook mee naar de wijngaard Weingut Adolf Stoerzel waar u meer te weten komt over zijn wijnproductie. Later wordt u met het treintje verder gebracht naar de binnenstad. Onderweg krijgt u informatie over de historie van Rüdesheim en de wijnproductie in het algemeen.

15 min. lopen in de middag
Winzerexpress: 40 min.
Prijs: €29.50

Eltville

Eltville staat bekend als een wijn- en champagnestad. Daarom nemen wij u mee naar de Sektmanufaktur Schloss VAUX: het hoofdkwartier van de Duitse champagne fabrikant VAUX. Zijn champagne en wijnen worden al jarenlang op dezelfde wijze gemaakt en u krijgt de kans om drie soorten champagne te proeven in het kapelletje. Bovendien komt u meer te weten over de productie van deze beroemde VAUXchampagne.

40 min. lopen in de ochtend
Prijs: €29.50

Beilstein

In het schattige dorpje Beilstein nemen wij u mee naar een wijnkelder voor een wijnproeverij. Bij Zenhthauskeller krijgt u vijf verschillende wijnen uit de regio om te proeven. Niet alleen de wijnen zijn subliem, maar ook de locatie waar u deze wijnen proeft is zeker het uitstapje waard.

30 min. lopen in de avond
Prijs: €22.50

Cochem

Cochem is een uitgesproken toeristenstadje. Naast natuurlijk de bekende wijn domineert de wereldberoemde Reichsburg, die hoog boven de stad reeds van ver te zien is. In Cochem wordt u meegenomen met de Mosel Express en kunt vanuit het treintje de stad perfect bewonderen. Natuurlijk sluiten wij deze rondrit af met een glas Moezel uit de regio.

10 min. lopen in de ochtend
Mosel Express: 1 uur
Prijs: €17.50

Koblenz

In de Altstadt Koblenz wordt u met de bus meegenomen naar de prachtige wijnvelden in Winningen waar u een rondleiding krijgt en aansluitend een bezoek brengt aan een lokale wijnboer. Hier krijgt u natuurlijk een lekker glaasje wijn voorgeschoteld.

1,5 uur lopen in de ochtend
Bus: 45 min.
Prijs: €37.50