Over de romantische Rijn

Excursie-aanbod 10-09-2018 t/m 17-09-2018

Download hier het boekingsformulier

Keulen

Wanneer u een reisje over de Romantische Rijn maakt, mag de stad Keulen u zeker niet ontgaan. Wij nemen u mee op een bustour en laten u alle highlights van deze prachtige Domstad zien! Waaronder de imposante Kölner Dom, de Altstadt, het Rathaus en natuurlijk de prachtige architectuur. De video aan boord laat beelden van toen zien en buiten ziet u het Keulen van nu, dit aan elkaar gesproken door een gids.

10 min. lopen in de middag
Busreis: 2 uur
Prijs: €35.00

Koblenz

Wanneer u Koblenz bezoekt, adviseren wij een uitstapje naar het middeleeuwse Slot Slayn. Dit prachtige slot is gelegen aan de voet van de heuvel van Burcht Sayn. Tijdens deze excursie krijgt u een rondleiding door Slot Slayn en bezoekt u aansluitend de vlindertuin.

1 uur lopen (rondleiding) in de middag
Busreis: 1 uur
Prijs: €46.50

Rüdesheim

De Rüdesheimer Winzerexpress neemt u mee naar de wijngaarden van Rüdesheim en later door naar de binnenstad. Onderweg krijgt u informatie over de historie van de stad en zijn wijnproductie. Aansluitend is er een ritje met de kabelbaan die u naar de Niederwalddenkmal brengt, een monument boven op Rüdesheim met een prachtig uitzicht over de Rijn. Dit mag u niet missen!

15 min. lopen in de middag
Winzerexpress: 40 min.
Prijs: €21.50

Mannheim

Eenmaal aangekomen in Mannheim wordt u naar de historische stad Heidelberg gebracht met een bustransfer. Hier ervaart u de oudste universiteitsstad door middel van een stadswandeling door de smalle straatjes waar veel authentieke gebouwen bewaard zijn gebleven en kunt u op eigen gelegenheid het populaire kasteel Slot Heidelberg bezoeken. De busreis is onder leiding van een gids en onderweg krijgt u informatie over de omgeving.

1 uur lopen (hobbelige straatjes) in de middag
Bustransfer: 1 uur
Prijs: €37.50

Bonn

Bonn, ook wel de Bundesstadt genoemd, is een levendige stad waar historie en modernisme samenkomen. De ex-hoofdstad van Duitsland is in een snel tempo veranderd in een culturele en internationaal georiënteerde metropool. Wij nemen u mee naar Konigswinter voor een korte wandeling, en daarna door naar Petersberg. In het huidige Grandhotel in Petersberg vergaderden vroeger de top van de geallieerden tijdens de Tweede Wereldoorlog, maar tegenwoordig is het hotel zo beroemd door het magische uitzicht. Dat wilt u niet missen!

1 uur lopen in de middag
Busreis: 1 uur
Prijs: €29.50

Duisburg

Duisburg is een stad met in de vroege IJzertijd al bewoners. Tegenwoordig is Duisburg uitgegroeid tot een moderne industrie- en havenstad met veel kunst. Tijdens deze excursie krijgt u een stadsrondrit inclusief gids en wordt er tussendoor een stop gemaakt in het centrum voor een stadswandeling. De haven waar we liggen is zeker ook de moeite waard om te bekijken.

1 uur lopen (rondleiding) in de middag
Busreis: 1 uur
Prijs: €25.00