Nederland & België

Excursie-aanbod 05-09-2018 t/m 10-09-2018

Download hier het boekingsformulier

Antwerpen

Antwerpen staat ook wel bekend als het Diamantkwartier. Wij nemen u daarom mee naar Diamondland, de plek waar diamanten worden omgetoverd tot prachtige sieraden. Vanaf daar is er een stadswandeling door de Vlaamse stad terug naar het schip. Een tip: bezoek het centraal station op de terugweg. Het stationsgebouw is een lust voor het oog, het gebouw wordt namelijk niet voor niks de Spoorwegkathedraal genoemd!

1,5 uur lopen in de ochtend
Busreis: 25 min.
Prijs: €27.50

Gent

Een van de redenen waarom je België bezoekt, is natuurlijk om haar heerlijke Belgische biertjes. Tijdens deze dagexcursie gaat u dan ook een aantal van deze bieren proeven. Allereerst gaat u met een boottocht door de oude stad onder leiding van een gids en aansluitend bezoekt u een brouwerij waar u een proeverij krijgt van drie bieren.

1 uur lopen (rondleiding) in de middag
Bootreis: 55 min.
Prijs: €45.00

Middelburg

Eenmaal aangekomen in het Zeeuwse Middelburg nemen we u mee met een boottochtje van 45 minuten. U beleeft de mooiste plekjes van Middelburg het beste vanaf het water en onderweg krijgt u extra informatie over deze plekken.

10 min. lopen in de middag
Bootreis: 45 min.
Prijs: €19.50

Dordrecht

Ontdek de sfeervolle binnenstad van Dordrecht met een treintje door de stad en beleef het rijke verleden waaraan de stad nog altijd aan herinnert. Loop de Koningsroute die het koninklijk paar ook heeft gelopen of bewonder de middeleeuwse Grote Kerk van Dordrecht uit de 11e eeuw!

10 min. lopen in de middag
Treinreis: 1 uur
Prijs: €17.50